Kommunikation … Hur man pratar med tjejer … Kommunicerar med kvinnor

Kommunikation är en mycket viktig aspekt av ett förhållande, och det handlar om att veta vad man ska säga vid varje tidpunkt. Det är också sättet du sa det, hur du fick ditt språk.

Jag ska prata om de olika sätten att höja baren i ditt förhållande genom att effektivt kommunicera med kvinnor.
Hur man talar med självsäkerhet och det bästa att säga i vilken situation som helst.

Hon gick överens om att gå ut med dig efter nog 3 månaders motmotivation.

Nu är problemet vad man ska prata om? Allvarligt kan det vara ett problem – Vad säger du? Vad säger jag till henne? Vad ska du prata om? Kanske borde du fråga om hennes studier eller om hennes föräldrar och arbete.
Många killar växlar över för att komplimangera tjejer direkt … “Em, du ser väldigt snäll mot mig och jag undrar någon gång om du ens skulle acceptera mig” Nu är det ett dumt sätt att börja en konversation som du ger henne intrycket att hon är långt ifrån din liga – synd !!

Då några kalla frågor som, “Berättar du lögner?” “Okej, har du ljugit för din mamma innan …?” Detta är fullständig förvirring. Attraktion utlöses knappast med denna nivå av kommunikation.
Det bästa du kan prata om när du är med en dam är ett ämne som inte är känt för henne. Gissa hennes ålder på fyrtio plus – få henne att ropa och berätta för henne att du trodde att hon var bland de som kämpade under första världskriget. Fråga om hon kände Adolph Hitler.

Fråga om vilken bil hon kör; fråga om hon kände till det företag som gjorde den första bilen. Berätta för henne om Henry Ford. Fråga henne namnet på den första amerikanska presidenten och berätta för henne om A.B Lincoln och T. Roosevelt.

Det finns inget bättre sätt att få en tjej nervös än att prata om vad hon inte vet att hon ska veta.

Du indirekt säger henne att hon är stygg, och det får dem nervösa och kvinnor kan nervöst göra någonting du frågar !!
Jag glömde att berätta för dig att få en vacker tjej till sådana positioner, sätter dig på en högre piedestal.
Nervositet får människor att känna sig mindre än normalt. Ok, du är inte den engelska encyklopedin, du vet inte allt men om du vet något … åtminstone en sak annorlunda – prata om det!

När du går upp till en dam i en bar och säger, “Hej kära, du ser charmig ut, jag önskar verkligen att du kunde vara min”, du lät bara som alla andra killar.

Jag sa till killar att knappt använda sig av komplimanger. Du kan säkert använda komplimanger när du är flera månader i ett förhållande.

Okej, en dam vill få komplimanger; de längtar efter det, hunger efter det. De blir besvikna när de inte får något.
“Varför inte ge dem vad de vill ha?” du kanske frågar. Känner du bonden och hans dotter historia? Så länge mannen behöll köttet fortsatte barnet att fortsätta. Slutligen gav han henne köttet och sedan lämnade hon med det och sprang till mamman.

Det är detsamma med att ge komplimanger. När du ger dem till en kvinna, känner de sig nöjda. Du har accepterat att de är mycket vackra, och du är nu en fläkt. Får du inte det?
Åh, du vill inte tro det är hur de känner och tänker? Titta närmare!

Cocky Funny är en aspekt av kommunikation som inte kan göras borta med.

Det är tuffa skämt eller svåra skämt och det blir kvinnor tänkande. Det myntar din mening på ett sätt som lägger dig över henne på ett roligt men seriöst sätt. Det är mildt bragging.

Vet du att damerna inte vet något om oss tills det kommuniceras med dem? Vackra kvinnor har ofta blivit ledda bort med perfekt bryggda lögner. Till exempel lånar killar bilar från sina vänner för att locka en vacker dam och det har fungerat mycket av tiden.

Men varför ljuger en kvinna när du enkelt kan göra det på ett bättre sätt? Vi kan kanske ligga ibland för att stänga en affär eller driva en prövning men det är inte det bästa att göra.
Tuffa pratar talar med självsäkerhet om vad du vet och är mycket säker på. Att vara en effektiv kommunikatör med kvinnor sker inte över natten. Du måste jobba på det under en tidsperiod.

När du försöker och kanske misslyckas blir kommunikationen med kvinnor lättare och ibland kan du prata med någon tjej.

Jag har inte visat något annat sätt att lyckas i något företag i livet utan att försöka och försöka igen
Om du vill ha effektiv kommunikation med damer är den bästa tiden att starta omedelbart. Det finns inget behov av piller för att hjälpa dig, eftersom ingen har uppfunnits än. Gå ut och börja prata med någon dam som fångat din fantasi … vänta inte tills rummet är mindre överbelastat eller tills hon sitter. Du behöver helt enkelt säga rätt saker djärvt och spelet är på.

Här är rätt inställning att närma sig och få tjejer
Se Bästa plocka upp linjer, sättet att välja tjej från klubbar och platser
Förtroende Booster … Prata med någon tjej
Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching