Berätta aldrig en vacker tjej hur vacker hon ser ut.

Vet du vad du gör? gör meningar som “Hej söt, du ser charmig ut” OK Jag har sagt det här innan och om igen – vackra tjejer vill bli komplimangerade, de gråter för det, be om det, be för det, men du kära inte kasta det allmänt om du vill gå långt.

Det är ofta den första karaktären av en “wus” för att hälla allt ut, sjunga av tungan. han kommer ändå att bli trött medan de tuffa kramar hem med babe. Den tuffa killen är komponerad och avskild och gör knappast det med alla dessa försök och fel.

Jag känner en kille på facebook, “kvinnan berömmer sång sorts kille”, talar han om henne offentligt, berätta för alla sina vänner om det, berätta för henne hur mycket han älskade henne, lovade att ödmjukt gifta sig med henne, gjorde alla de som kunde göra det, men en dag berättade han för mig hur dom inte ens kysste henne förut, hur han vill vänta tills de gifter sig, hur han skulle dö om hon bor himGuess vad! en dag kom och hon dumpade honom.

När det hände ropade han som vanligt på facebook, och vi hörde alla theloud vädja, det var som en lejon, en sårad.

Många sympatiserade med honom och jag sa “hej, var mannen”. Först ville jag hjälpa honom men jag tänkte senare att han var böjd på att göra samma sak varje gång han presenteras med en annan tjej. han är så fast med denna attityd.

Det har misslyckats honom ett par gånger men han var ännu inte redo att släppa. Varje vacker tjej skulle bekämpa den här typen av idéer med allt hon fick, “varför försök ta det som håller oss vid liv”. De dundrade en gång, de kunde slåss du om du nekar dem komplimang och de skulle också räkna ut dig om du ger dem eller kalla dig fortfarande en trevlig vän. Jag antar att det skulle vara bra för få.

Men för mig skulle jag hellre hålla fast vid att vara den tuffa, självsäker killen som blir snäll och rolig.

De får de vackra tjejerna, de suger dem med sin kåta attityd, vilket ger dem de ojämnheterna medan tjejerna arbetar hårdare för att impressthem. Jag skulle helst vara i den här gruppen. Verkligen, jag är här. Se mer på varför du aldrig någonsin berättar för en beautifulgirl hur vacker hon ser ut – Komplimang

Klicka här för att skriva kommentarer.
Gå med och skriv din egen sida! Det är lätt att göra. Hur? Klicka bara här för att återgå till skillnaden.
Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt applåderade relationen coaching med Dave Anan – Amplified Relationship Coaching