Dating för män … En perfekt guide för män som daterar.

Om frågan om datering för män måste hanteras ordentligt, måste det mycket prata om. Män önskar total framgång med kvinnor, vi vill kunna jaga dem, få dem och vi vill också veta vad som krävs för att hålla kvinnor.
Låt oss börja med frågan hur får vi kvinnor?

Flera killar skulle argumentera för att det tar bra klänning, bra trimmad form av kommunikation och alla som är rakskurna, överdrivna attityd för att få kvinnor.

Men jag tror att att få kvinnor går bortom ansiktsutseende, bra klänning och förmågan att kommunicera effektivt.

Vi vill veta hur man går in i en klubb och väljer en tjej med framgång, vi vill veta vad vi ska säga till en tjej på vårt första datum eller helt enkelt hur vi gör vår bästa vän till vår flickvän. Vi vill veta vem och hur vi ska ha ett perfekt datum när vi kommer hem, och i slutet vill vi tillbringa resten av livet med någon vi älskar.
Några killar kan få många medan vissa inte kan, så många killar vill träffa sin form eller storlek, ofta kämpar många killar om deras höjd. En kille skickade mig ett mail som nyligen klagar på hur han jobbar hårt för att hålla en tjej.

Och hur de bara inte alltid vill hålla sig med honom gör han allt för att få och hålla tjejer. Köp dem, se upp för dem, den trevliga killen. Berätta för dem hur bra och hur söta de ser ut Ta dem till sin familj, och dessa tjejer lämnar fortfarande.

För vissa är det bara att kunna få kvinnor, till andra håller de dem, varför för många är det att få kvinnor att älska dem. Om vi ​​vill prata om dating för män, måste många ämnen och till och med delämnen behandlas. En kille behöver veta hur man får sin flickvän att le, en annan kille vill veta hur man lockar kvinnor medan andra så dumma som det verkar vilja veta saker om sex. Allt detta daterar för män. De är vad män vill ha.

Att få och behålla kvinnor innebär ett inre spel, det kräver rätt slags attityd och effektiv kommunikation. Det har väldigt lite att göra med ditt utseende och storlek eller vad som helst som du tror du har, det kräver en positiv attityd, en vinnande inställning. Jag vill att du ska kunna få någon tjej du vill, jag vill att du ska vara den man som de alltid vill gå hem med, jag kan ge dig nyckeln, du måste prova dem.

Kvinnor är inte riktigt så tuffa som de ser ut, ibland är alla killar av att närma sig en viss vacker tjej ibland tror vi att de redan är tagna, vi ger alltid upp utan att försöka.

Vet du inte att den mest extremt vackra tjejen hamnar med en dålig kille, vårt problem är att måla körningen för att försöka! Ja, många killar försöker inte ut sina möjligheter, vissa är rädda för att bli avvisade. Stor hjälp här om – rädsla för avvisning

Låt oss prata om att hålla tjejer. Dating för män sträcker sig till att kunna behålla henne. Ja, du har vetat om hämtningslinjen och förstått allt om att få tjej, det här håller tjejer. Det måste vara något fascinerande om dig innan någon tjej skulle överväga att sätta upp dig. Det här är den enkla anledningen till att de killar som jobbar hårt, köper gåvor och ringer namn inte faktiskt håller kvinnor. De passerar som en “wuss” någon form av en lösare, som försöker köpa sig igenom. Det är så en kvinna ser och överlyst, över komplimangerande pojkvän.
Kvinnor håller sig till män. Män gör beslut, de följer inte bara runt, de leder. Jag säger alltid det här, och jag ska säga det igen. Jag antar att det är det bästa sättet att uttrycka det. “Om du vill få kvinnor och behålla dem, skära ut det glädjande,” snälla ta mig “slags attityd sluta begga kvinnor att ta dig, börja ge dem intrycket att du har något att erbjuda, det är vad som får dem att jaga dig, det får dem att hålla fast vid dig, och att den mannen är en av de tuffaste aspekterna av att dö för män. Det här är mer på det – Att locka tjejer

Se det här kommunikationsmönstret som får kvinnor att titta på dig och sedan titta igen – kockigt roligt – dating för män. dating för män går djupare än vad vi någonsin kan föreställa oss, framgång med kvinnor är en livsstil som inte är ett mirakel, det händer inte bara, du lär dig att uträtta det, du letar efter de väsentliga ingredienserna som gör att det fungerar. Då applicerar du dem, när de misslyckas försöker du igen, försök sedan mer.

Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här

Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching