Dating Wonder Girls utan att bli mördad … Hur dateras dåliga tjejer

De underliga tjejernas handlingar gör aldrig framsidan för datingfrågor, men de behöver hanteras tillräckligt, en underbar tjej vill ha allt gjort sin egen väg, hon vill spela en kommande roll och har du följt som hennes småbarn medan hon gör vad som helst passar henne, de är den perfekta spelaren av Girls Games. De kunde flytta från Joan till John och tillbaka till Peter med liten hänsyn till deras känslor.

Jag kan inte bara fortsätta att hålla stum på det här, jag försökte hålla det “av boken” men det fortsätter bara att dyka upp överallt jag ser OK i morse fick jag ett mail, (Unedited)

Jag var i relation i 2 år och vi var redo att gifta oss

… men nu bröt vi upp för att nu vill hon inte gifta sig men det finns ingen kraft från hennes familj och vi vill ha lite avstånd i vår relation. Hon erbjuder mig att vara frnds men jag avvisade bcoz Jag kan inte kontrollera mina känslor för henne … men hon fortsatte skicka mig textmeddelanden, vill prata när hon vill bara … om jag ringer hon sa att jag är upptagen .. chatta inte mig online, till och med inte lägga till mig på sociala n / w-webbplatser men ring mig … vi båda gråter på varje samtal till varandra … och i slutet berättade hon att hon inte skulle kontakta mig förstör alla mina dagar jag tänker på henne … jag kan inte glömma henne om hon fortfarande gör så här … Jag har redan berättat för henne allt .. men hon är fortfarande detsamma …… jag gör inte förstå vad ska jag göra ??? eller vad ska jag berätta för henne ???

… håller skicka mig textmeddelanden, vill prata när hon vill bara

… om jag ringer hon sa att jag är upptagen, prata inte med mig online, till och med inte lägga till mig på sociala n / w-platser men ring mig. ..

Godhet! Okej, jag vill att du ska förstå de här underverkens flickor, Han älskade henne och hon gav också intrycket att hon älskade honom men hon vill spela allt på egen väg. Han har gjort allt för att komma överallt, inte skadad, han är skadad och skadad, oavsett hur det skulle göra ont för honom, och där står hon igen och vinkar på honom och ber honom att inte gå undan. “men du skadar mig” killen klagade, “Okej, jag ska ge dig en minut att bli läkt.” Hon skulle ofta svara.

Jag känner dem, jag har daterat dem, de är heta och trendiga, de är underliga tjejer, de kan rulla hela natten med dig och rulla hela dagen med Paul. Jag gillar dem, för jag är nästan den enda killen som kunde få dem tämtade! På vilket sätt? genom att spela samma match med dem.

Jag känner till dessa tjejer, de skulle jaga dig, få dig när de behöver dig, ge dig regler och förvänta dig att följa dem igenom, som om lydnad mot dessa regler skulle hålla dem limmade mot dig. Nej det skulle inte det
De underliga tjejerna kommer i prickiga färger, vilket gör det extremt svårt för någon kille att vända sig, låt mig sakta ner, jag vill att du ska få det här.

Det är här tanken att vara “mannen” skulle inte vara mer stressad. Killar är olika, vissa har ömma hjärtan, unga bräckliga hjärtan, jag pratar om en kille med ett kärleksfullt hjärta i händerna på undrar tjejer, han skulle bara gråta och klaga.

Vi har enkla killar som inte kan göra med mer än en åt gången (det är bra, det är det bästa att göra) men du måste vara försiktig när du väljer ditt val så att du inte pekar på fel de och bli skadade.
Okej, vi har bra, söta tjejer, men vi har också de dåliga, “högskolornas tjejer är dåliga” slag. De är överallt; det är svårt att gå två meter utan att spotta en annan. De är stolta över att använda killar, de kan krossa ditt hjärta och se motsatt sätt om du ger dem dem. Men varför ska du ge det till dem, varför inte hålla det inom och fortfarande blanda sig med dem, det är det, det är vad jag gör när jag ser dem hur jag får dem att springa och springa.

Jag ringer dem till fältet, “hej undrar tjejer, du vill spela spel? Träffa undrar kungen”, först stirrar de, som de har verkade som ett spöke “vet han vad vi gör?” De kommer ofta att undra, då räcker de nära att ta reda på, då är de inne och spelet börjar. När de går till Peter, kommer de att få veta att jag gick till Ann och Jennet, varför gjorde du det “de skulle ofta fråga” Vad, Åh Ann, bara ha det roligt, vanligt roligt “som hon skulle säga det. Jag klagar inte eller inleder ett gräl och förväntar henne att be om ursäkt som de fina killarna och inte heller frågar jag varför hon gick ut med en annan kille .. . Det är helt enkelt ett spel i sinnet.

Det här är när jag vinner dem över, sedan klamrar hon sig till mannen som känner det mer än henne.

De betalar dig bra den natten, som om de aldrig kommer att göra det igen. vänta tills imorgon kommer, de kommer att få dig att undra mer som att hon är kopplad för att bara fuska på killar börjar du gråta? “men hon lovade igår kväll”, du känner henne inte ännu, hon är en underbar tjej, w-o-n-d-e-r g-i-r-l, full av underverk. Vad gör jag…? Jag tar av det igen, kanske inte med Ann och Jennet

Kanske skulle jag spela det tuffa spelet, (spelet är spel) Jag skulle inte ha all tid spela Ann och Jennet du kan antingen bygga ett hjärta och släppa av henne eller du kan spela fler spel och få fler nätter! ha ha Trots allt kom hon och ringde. Ge henne lite tid, ring inte efter dagar, jag vet undrar tjejer, hon skulle ringa och fråga varför, berätta för henne att du hade något annat, berätta för henne om en slags glömde henne, berätta för henne att du kommer att försöka komma ihåg henne nästa gång, hänga upp, ring inte igen, Jag vet denna rutin, det blir dem arg. Förvänta en annan natt.

Då blir hon den klagande då, de “fina killarna” kallar oss “skurkar” men det är okej, eftersom vi fick vad vi ville ha. “Trevliga killar”, de kan kalla oss vad som helst men de skulle ha lärt oss, men de fortsätter att få det fel, de fortsätter att klaga och tänker att vi står på deras sätt, men de är de som står i deras väg !!!

Du kanske inte är som jag, du kanske inte har Ann och jennet, men du kan fortfarande göra de fantastiska tjejerna, du kan fortfarande spela dem. Bli glad när hon spelar hennes spel, ignorera henne när hon sjunger henne “snälla chase me songs.” Bli upptagen med andra saker skratta när du vet att hon ljuger, berätta för henne att det är okej, gå på affärer, lär dig inte att klaga när hon fuskar, visa inte din ilska, leka med andra och prata med henne fortfarande

Först skulle hon undra varför du inte gråter som de andra killarna när du fångar henne, “Vad är det med honom”, undrar hon mer, då börjar hon komma och hitta dig för att upptäcka dig, då börjar hon se du “den andra” då har du att göra med dem, de underliga tjejerna, de är collegeflickorna borta, du kan blanda sig med dem och stå kvar utan att bli skadad

Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här

Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching