Dating Äldre kvinnor … Hur datum äldre damer

Unga killar Dating äldre kvinnor hade varit en fråga under ganska lång tid nu, jag hade fått frågor från folk som eying en äldre dam på kontoret eller en äldre kurskompis.

Vad som var fallet var vi alla en gång eller en annan presenterad med en vacker äldre dam som vi ville att vi kunde ta på oss och undrade om de skulle komma överens med oss ​​om de ens skulle välja våra samtal
Med tanke på det uppenbara att hon är äldre än dig, med upp till tio år eller mer rikare eller mer hårdare än du.
OK, jag letar efter ett sätt att uttrycka detta. Kvinnor brukar inte bryr sig mycket om vår ålder, vad de bryr sig om är din mognadsnivå.

Och som min vän skrev den på ett papper som fästes på hans kontors vägg.

“Mognad handlar inte om ålder, höjd eller storlek utan uppnåendet av visdom och erfarenhet av erfarenhet av korrekt hantering av vardagliga händelser och varje minuts händelser”.

Okej, jag tillade några till det men det är bara situationen. Dating äldre kvinnor innebär mycket mognad och förtroende kopplad till det. Om du går upp till en rik äldre dam och lät som en man, skulle hon definitivt svara som en kvinna.

Du skulle inte förvänta henne att gå på knä framför dig när du skakar på hennes nuvarande.
Kvinnor, speciellt den vackra, oavsett ålder och höjd, ser ut på något som är tjockt och tufft om en man de går till substansmännen, den självsäkra mannen och jag vet att det inte tar mycket pengar för att se självsäker.
En vän hävdade att alla kvinnor, inklusive de unga och de gamla, har nästan samma tankegång, strävan och den iver att ta hand om, älska, uppskattade ….

Och jag gick med honom. alla kvinnor ser upp till en man, okej, vissa säger att de är oberoende och jag tror att det är möjligt men någonstans inom sitt inre hjärta ligger fortfarande längtan som hungrar efter ett stöd, en man.

Jag menar en man, inte en pojke som är allt som krävs för att datera äldre kvinnor. Lär dig att ta kontroll, bli inte rädd för hennes närvaro, gissa hennes ålder under din och berätta för henne att en man är en man, och en kvinna svarar på en man – det är djärvt, det hjälper.

Göra bra beslut, inte skakande uttalanden, OK, de ser upp till dina hjärnor, inte din kroppsstorlek eller ålder.
Du behöver inte någon form av träning för att börja träffa äldre kvinnor, men vissa “försök” är nödvändiga. Den viktigaste och enda tanken är att behandla henne precis som du kommer att behandla en yngre dam, lägga ut den rädslan i vår magehål som ständigt påminner oss om åldersskillnaden, för det är knappast ett problem.

Se dessa relaterade sidor.

Se varför du inte bör ge komplimanger till heta tjejer
Se rätt inställning som får kvinnor i hemlighet längtar efter dig
Att veta vad man ska säga och säga de rätta sakerna
Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching