Dating Advice för män som vill gifta sig

Förhållande råd för män, Allt om att välja en fru, hur man inte gör drastiskt misstag, fastnar i en kärlekslös relation och din väg ut.

Jag vill ta itu med en situation som alltid hittar sätt att ta ner även de starkaste männen.
Detta är något som har arbetat mot män från ursprung ibland upplever vi svårigheter när vi försöker hantera det.

Det hände med en vän nyligen och det slutade med att splittra sitt förhållande och gjorde också ett hårt slag på honom

Detta är råd för män – Gift aldrig med en kvinna du inte älskar, för pengar, synd, berömmelse, rädsla eller brådska.

Vad som än är fallet, följ ditt hjärta. Jag vet att det inte är lätt att gå ut när du förmodligen har sjunkit så djupt, men den enda åtgärden att ta när som helst du upptäcker att du är på fel väg är att “svänga till höger”
Inte sidorätt, du fortsätter inte, för du har blivit så nära att ingenstans, jag vet att det finns så många saker som kan fånga en man på fel väg.

Låt oss titta på den främsta anledningen till att män sitter fast i en kärlekslös affärer och råd för män.
Den första anledningen är synd, det här är den första och mest anledningen till att de flesta män inte skulle komma ur ett fel förhållande.

Okej, låt oss säga att killen hade såskruvat henne att han kunde kallas ett monster om han lämnar men först, det är så fel att fortsätta i ett fuktigt förhållande av vilken anledning som helst men jag vet hur det är när det inte finns någon annan person att faller tillbaka till när du behövde någon och hon var den alltid runt,

förmodligen den enklaste att bli lurad

vi killar har alltid den här typen av väntar på tjejvänner, de hamnar på vår nacke. Du älskar henne inte, men hon är alltid där och ger dig den som du vill ha det, hon kanske inte är den mycket vackra typen du önskar för, men hon har varit där hela tiden och slår ut det som du vill ha det .

År hade gått och du känner att uthyrning av henne skulle drastiskt påverka hennes liv.
Detta är en mycket svår plats för någon kille att vara. tuff för killen och för tjejen också, men som sagt, det enda stället att vända när du upptäcker att du är på fel väg är “rätt” det är svårt, jag vet men du måste nå ett avtal lugnt.

Det är bättre att springa med en tåra full ögon än att springa med ett trasigt liv.

Samma sak gäller att gifta sig för berömmelse, stjärna eller pengar. Jag känner en kille som hade en uppbrott med en miljon dollar värdig fru. Han gifte sig med pengarna men det som håller två personer ihop är knappt pengar eller berömmelse men kärlek,

Låt mig upprepa det – gifta mig med L-O-V-E.

Se den här relaterade sidan om varför hon inte skulle välja dina samtal och svara på dina textmeddelanden – se varför kvinnor avbryter datum och hur man vänder dem om.

Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här

Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching