Hur man hittar din soulmate

Anslutningen mellan dig och din själsförälder är till skillnad från allt du någonsin har upplevt. Ibland behöver du inte ens ord för att förmedla dina känslor. När ord används, avslutar du varandras meningar. Du verkar veta vad den andra tänker redan innan du säger det. Du har naturligtvis många saker gemensamt. De olika talangerna du har kommit ihop och uppfyller varandra. De saker du saknar är de saker han utmärker sig så att du kan lära av honom och de saker du är bra i, kanske inte vet mycket om vad han kan lära av dig. Mellan er två har du allt du behöver för att vara riktigt lycklig. Allting gör plötsligt mer mening om världen och det känns verkligen som det menas att vara. Det här är hur kärlek ska känna sig och allt annat är bara fiktion.

Din soulmate är din bästa vän och din största fan. De älskar dig med hela sitt hjärta och själ och ger gärna upp sitt liv för dig. Det är en ovillkorlig sorts kärlek. Den typ du vet kan du göra misstag och röra upp men de kommer fortfarande att vara där för dig alltid. Din själsfrände spelar inte spel eller får dig att jaga honom. Det finns inget utrymme för sådana dumma saker när det gäller en anslutning här stark och verklig. Du behöver aldrig undra på din själsföräldrars känslor för dig, för att de kommer att meddela dig varje dag och på alla sätt. Det finns ingen brist på förtroende eller kommunikation i en soulmate-anslutning. Din själsfrände skämtar dig genom livet och är din största supporter. De hjälper dig att bli den bästa möjliga versionen av dig själv och om du råkar falla kommer de att hämta dig och bära dig. De kommer att bekämpa dina strider för dig och försvara dig till månen och tillbaka. Din soulmate är definitionen av den bästa partner som en person kan ha.

Så vad är skillnaden mellan en soulmate och “den en”? Jo, jag tror att det bara finns en person som verkligen är avsedd för alla och det är deras själskompis. Det här är den enda personen som du kommer att vara lyckligast ut med från alla andra människor på planeten. Det betyder inte det bara för att du inte hittar din soulmate att du inte kan vara lycklig. Jag tror att du kan vara nöjd med många människor. Du kan bli kär i någon och vara riktigt nöjd och glad med den personen även om de inte är din själsfrände. Visst, din anslutning kanske inte är lika stark som med en själskompis, men du kan ändå fortfarande vara kär. Du skulle kalla den här kärleken “den” eftersom av alla dina andra relationer du valde den här personen att gifta sig och ha en familj med. För dig är det här lyckligt någonsin och du slutar leta efter någon annan.