Tycker hon om mig … hur man vet om hon gillar mig

Tycker hon om mig … även när hon spelar svårt för att få? Är du orolig och deprimerad med tanken på att förlora henne ?? Är du verkligen förvirrad och undrar om hon någonsin gillade dig ?? verkar det som om hon spelar spel ?? Många killar har förmodligen gått in i en tjej som nästan spelar massor av tjejspel, nästan alla tjejer gör det.

Så undrar de flesta killar om en tjej fortfarande gillar en kille om hon spelar “svårt att få” och mitt svar skulle vara “ja”, så gå bara hem och sova bra och försök inte faka någonting för att få tillbaka hennes uppmärksamhet, bara vara ditt autentiska själv.

Men kom att tänka på det, hur mycket vet du om kvinnorspel och kroppsspråk? Tror du fortfarande att det är svårt att klara av tjejer? Vill du komma på toppen av spelet ?? du kan uppnå bättre framgång med kvinnor och hitta rätt typ av tjej du vill ha om du kan förutse nästa steg.

Tjejer är försiktiga med intrycket de lämnar bakom … de vill knappast uppfattas som desperata trots att de dör för att få dig.

Varför ger inte tjejer ut deras nummer de första minuterna du frågar, varför säger de inte bara “jag ska gå” när du frågar dem? eftersom de inte vill dyka upp desperata … även de mest vilda av tjejerna spelar fortfarande det här spelet “svårt att få”. Så betyder det att hon inte gillar dig ?? Nej. Hur vill du att hon ska fortsätta att känna sig ovanpå, kvinnor gillar att känna sig på toppen.

Tycker hon om mig ?? Undrar du fortfarande ?? Det finns ett stadium du får med kvinnor att du inte skulle flyttas oavsett hur många spel de tycker om att spela, det skulle säkert komma upp.

När du närmar dig en tjej och lyckas få sitt nummer i fråga om några minuter, vet du varför hon inte skulle troligen rusa ut om du ringer och frågar henne nästa dag ?? Hon skulle inte vilja ge dig intrycket av att hon är helt in i dig. De känner killar behandla dem som skräp när de verkar vara billiga och jag tror inte att de har fel.
Tycker hon om mig om hon vred mig ner

Det beror på tillfälle, om du bad om ett datum och hon slog dig ner betyder det inte att hon inte är i dig

… Om du fick hennes nummer på några minuter eller ringt henne som tio gånger tidigare tjugofyra timmar då vet jag säkert varför hon utvecklade kalla fötter.

Du är den som visar desperation. Jag betonade att självförtroende borde vara en av pjäserna i ett förhållande när du kastar dig på henne som en lösare som vill lasta någon annan … du förlorar henne.
Det finns så många anledningar till att en tjej skulle säga nej när du frågar henne ut. Se hur man frågar henne ut det perfekta sättet.

Saken är … du kan alltid vända bordet och vara kungen i förhållandet, jag antar att det ligger inom ditt rike av möjligheter.

Jag träffade en tjej en gång och omedelbart förlorade kontroll … då ringde jag henne som fem gånger om 24 timmar och skickade om två meddelanden och vände nästan henne av … hon svarade inte på något av meddelandena och jag var orolig för att jag förlorade henne. Så tycker hon om mig fortfarande eller faller hon ut ur kärlekscirkusen ?? Vad ska jag göra för att få henne tillbaka på plats ??
Behöver jag vara orolig ?? nej det händer mycket tid och jag förväntar mig att du bara tittar på och lär dig när du märker att en tjej som spelar svårt att få, behöver du inte stressas eller panik kommer hon sannolikt att komma tillbaka om du spelar din egen lite svår att få.

Så jag slutade ringa som en dag och hon ringde fortfarande inte tillbaka, sedan efter några timmar började telefonen ringa oändligt … bordet vände, jag låtsas som om jag inte bryr mig längre och hon vill verkligen se till att hon förlorar inte mig.

Så jag valde inte hennes samtal första och andra gången och gissade vad som hände tredje gången, hon visade sig på mitt kontor … hon stormade in som att hon var på affärsuppdrag, jag pratade faktiskt med en kollega ute och hon sa “kom hit” med en befallande ton och jag stalled lite, gick sedan in och hon sa “vad hände ??” då sa jag: “Jag har varit lite upptagen men jag vet att jag fortfarande ska ringa dig” och hon var som “är du säker”. Jag sa att jag håller mina ord och hon loggade, definitivt åter i kärlek.

Så gillar hon mig fortfarande när hon spelar alla tjejspel? Ja.

Tycker hon om mig eller används jag?

Jag skulle inte helt skriva bort faktana att tjejer bara skulle kunna använda dig antingen för att få en annan kille avundsjuk eller att komma över någon annan och när killen dyker upp i sitt liv lämnar de dig i shambles. Så här är riktiga tecken för att veta om en tjej tycker om dig eller hon bara använder dig för att få uppmärksamhet.
Tecken att veta om hon gillar dig ??

Känns det att du används? Om en tjej tycker om dig, måste hon vara intresserad av vad du gör och ditt liv i allmänhet, hon borde bara inte lägga upp en show någon gång och se andra sidan en annan gång. Har du någonsin träffat en tjej som gillar att flirta med dig i det öppna, men skulle inte välja ditt samtal och inte vill ha någon form av kontakt med dig? Och skulle inte komma ut när du frågar henne ut?
Jag kallar dem Wonder Girls, och de är överallt de är självcentrerade och inte fördömer hur du känner, de vill att du ska spela den på egen väg och hotar att lämna dig om du inte gör det, ofta är de vackra och verkligen förstår konsten att förförelse.

När du träffar en tjej så behöver du inte fråga “tycker hon om mig?” bara vet att du är på fel väg och det enda du behöver göra är att svänga till höger. Det är väldigt svårt att styra bort från de underliga tjejerna när du blir instängd men med fler tips kan du alltid göra det bra med kvinnor.
Tycker hon om mig ?? fortfarande undrar ?? – Bygg ditt självförtroende

Tycker hon om mig? Vad ska man göra

När du nästa gång är stressad undrar du om en fin tjej tycker om dig eller bara försöker röra dina känslor är det bara en sak att göra … fråga henne hur? Hitta ett sätt att komma nära nog och fråga henne. Hej, du behöver inte gå upp till henne och säga “gillar du mig” som skulle vara besvärligt, tanken är att få henne nära nog där du kan observera hennes kroppsrörelser och attityd gentemot dig.

Och var annars skulle du få den typen av utrymme? – På ett datum, så kille, fråga henne ut, rensa huvudet, gå “hej Jane, låt oss samlas på lördag för en kopp limonad” är hon nöjd ?? Det är lätt att veta om en tjej gillar dig, dra bara henne en liten stund och OBSERVERA. men jag antar att det är den svåra delen, du kommer att bli bra!
Du behöver göra det här om du Om du vill att fler tjejer gillar dig – Bygg din självförtroende Lär dig hur du ska datera ganska Girs – Sucess garanterad!

Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching